Παραδοσιακό Πράσινο Σαπούνι PanSoap

PanSoap-Green-Soap-Elaiofyton-MMG1

Αγνό, πράσινο σαπούνι ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΝ

με ελαιόλαδο και φοινικέλαιο, 100% φυτικό προϊόν. Χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες της πλούσιας σε ελαιόλαδο και φοινικέλαιο σύνθεσής του, ενυδατώνει, θρέφει, αναζωογονεί και περιποιείται το δέρμα, χωρίς να το ξηραίνει και να προκαλεί ερεθισμό και φαγούρα.

Αγνά Φυτικά Σαπούνια PanSoap

PanSoap-Green-Soap-Elaiofyton-MMG2

Ιδανικά για όλα!

Κατάλληλα για τον καθαρισμό του προσώπου, των μαλλιών και του σώματος. Προσφέρουν μοναδική αίσθηση καθαριότητας και απαλότητας χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς και φαγούρα στο δέρμα. Δερματολογικά ελεγμένα.

Ήπια Αντισηπτικά Σαπούνια - Κρεμοσάπουνα

PanSoap-PanX-Soap-MMG1

Υγιεινός Καθαρισμός!

Σαπούνια – Κρεμοσάπουνα Pan-Χ® με ήπια αντισηπτική δράση, καθαρίζουν αποτελεσματικά τα χέρια και το σώμα παρέχοτας προστασία, υγιεινή καθαριότητα και πολύτιμη ενυδάτωση.

Καλλυντικά Κρεμοσάπουνα PanSoap

PanSoap-CreamSoap-Aloe-MMG1

Για όλους τους τύπους δέρματος

Χάρη στις ενυδατικές, καταπραϋντικές, αναζωογονητικές και μαλακτικές ιδιότητες των συστατικών τους, προσφέρουν στην επιδερμίδα καθαριότητα, πλούσια ενυδάτωση και απαλότητα, χωρίς την εμφάνιση ερεθισμών και ξηροδερμίας.

Ξενοδοχειακά Προϊόντα PanSoap

PanSoap-Hotel-Amenities-Family-MMG1

Ολοκληρωμένη Σειρά Περιποίησης

Αρίστης ποιότητας ξενοδοχειακά προϊόντα από την PANSOAP. Θα ικανοποιήουν τις απαιτήσεις κάθε ξενοδοχειακής μονάδας και οι πελάτες θα απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης χάρη στα προϊόντα PANSOAP.